Ghekko App Development
Ghekko App Development

Mobiele Applicaties Ontwikkelen

Om een mobiele applicatie te ontwikkelen heb je keuze uit verschillende software programma's. Je kunt er voor kiezen om een programma te gebruiken om een Apple IOS App te maken en daarna een programma te gebruiken om een app voor Google's Android systeem te maken en dan kijken of je jouw Brand Identity of wel Huisstijl voor beide systemen het zelfde kan krijgen.

Je moet dan een applicatie twee keer maken wat het ontwikkelen van een app ook twee keer zo duur maakt.

Dit moet makkelijker en goedkoper kunnen

Google heeft een software programma ontwikkeld waarmee je met één broncode een applicatie voor meerdere systemen kan ontwikkelen waarbij IOS & Android de belangrijkste zijn.

Dit maakt de ontwikkeling van een applicatie een stuk sneller en goedkoper, ook heb je meteen je Huisstijl voor beide besturingsytemen het zelfde.

Ik werk nu al enige tijd met het programma Flutter wat dus is ontwikkeld door Google. Met dit "Open Source" systeem ben ik in staat goede basis apps te ontwikkelen om jouw bedrijf nog beter zichtbaar te maken en betere klantcontact voor elkaar te krijgen.

Verschillende Mogelijkheden

Er zijn bij het ontwikkelen van een app meerdere opties beschikbaar. Zo kan je een "Native App" maken waarbij alle pagina's in de App verwerkt zitten. je kan er ook voor kiezen om een zogenaamde "Web App" waarbij je wel een App hebt maar waarbij je de pagina's die je ziet uit een website worden gegenereerd.

Ben je benieuwd of ik ook iets voor jou kan betekenen met het ontwikkelen van een applicatie voor jouw bedrijf, neem dan contact op zodat we samen kunnen bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Heb je nog vragen, is iets niet duidelijk?

Ghekko Webdesign Logo
Copyrights © Ghekko Webdesign. Alle rechten voorbehouden.
Ghekko is niet verbonden met of onderschreven door het Joomla Project of Open Source Matters. De Joomla naam en logo worden gebruikt onder een beperkte licentie verleend door Open Source Matters, houder van het handelsmerk in de Verenigde Staten en andere landen.