Ghekko Webdesign
Ghekko Webdesign

Website Ontwikkeling

Al bijna 20 jaar ervaring met website ontwikkeling geeft aan dat jouw project bij Ghekko in goede handen is. Ik probeer het ontwikkelen van websites makkelijk te houden, en niet het wiel opnieuw uit te vinden.

Ik werk vooral met het CMS Joomla, wat een zeer handig en veelzijdig softwarepakket is. Er zijn voor Joomla ruim voldoende componenten beschikbaar om elk type website te kunnen ontwikkelen.

Templates, welke de vormgeving van een website bepalen worden ook in grote getale ontwikkeld. Deze templates geven uw website al meteen een professioneel voorkomen en zijn voldoende aan te passen naar elke huisstijl.

Door met de producten van Joomla te werken, hoef ik zelf niets van de grond af op te bouwen, en kan de prijs hier op aangepast worden. Tevens is het CMS Joomla volledig "Responsive", wat inhoud dat deze op elk type beeldscherm goed vertoont wordt, dus op de PC, Laptop, Tablet & Smartphone krijgt de website zijn eigen lay-out.

Is er geen behoefte aan een uitgebreide website, dan kan je ook kiezen voor een "OnePage" design. Dan is alle informatie op 1 pagina terug te vinden, en met een handig menu kan je scrollen over deze pagina naar de juiste content die je zoekt.

Alle websites worden gemaakt met HTML5 & CSS3.

Als webdeveloper luister in naar jouw verhaal en zal ik dit gaan omzetten naar een visueel aantrekkelijke website die van topkwaliteit is.

Je wilt natuurlijk dat je website wel goed gevonden kan worden door onder andere Google als hij online staat. Ghekko kan tijdens de bouw je website de SEO (Search Engine Optimiztion) regelen.
Lees hier meer over SEO.

Webdeveloper Danny van Dijk
"Met één aanspreekpunt
zijn de lijnen kort
wat communicatie
makkelijk en duidelijk maakt."

Webdesign Tarieven

Ghekko webdesign pakket simpel

Simpel

€ 300,00
Ghekko webdesign pakket basis

Basis

€ 400,00
Ghekko webdesign pakket standaard

Standaard

€ 550,00
Ghekko webdesign pakket mkb

MKB

€ 750,00
Ghekko webdesign pakket business

Business

€ 950,00
Ghekko webdesign pakket webshop

Webshop

€ 1850,00
De bovengenoemde prijzen zijn een indicatie, elk project wordt individueel beoordeeld waar een offerte uit zal komen.

Website Onderhoud

Het onderhouden van een website en de software is van groot belang om de veiligheid van een website te waarborgen. Als dit verouderd is het vatbaar voor hackers en kan je (of ik) de controle over de website verliezen. Alleen daarom zou ik u aanraden om dit onderhoud door mij te laten uitvoeren. Dit kan al vanaf € 75,00 per jaar.

Ghekko webdesign onderhoud

Updates

Websites die nooit een update krijgen verouderen en zijn dan niet meer vernieuwend. Het is dan ook belangrijk dat je de aandacht voor een website niet verliest. Verander regelmatig wat tekst en/of afbeeldingen om bezoekers terug te laten komen.

Ghekko kan de grootste zorg uit handen nemen door een onderhoudscontract aan te bieden. Hierbij ben je verzekerd dat de software tijdig wordt bijgewerkt én moedigd aan om tekst en afbeeldingen aan te leveren en zo nieuwe content toe te voegen.

Ghekko website update
Joomla
€ 75,00
Updates per jaar 0
Joomla! Updates Ja
Componenten ja
Home Pagina Nee
Contact Pagina Nee
Extra Pagina's Geen
Foto's 0
Website Backup Ja
Basis
€ 100,00
Updates per jaar 2
Joomla! Updates Ja
Componenten ja
Home Pagina Nee
Contact Pagina Nee
Extra Pagina's Max. 1/4 A4
Foto's 2
Website Backup Nee
Standaard
€ 150,00
Updates per jaar 4
Joomla! Updates Ja
Componenten ja
Home Pagina Ja
Contact Pagina Nee
Extra Pagina's Max. 1/4 A4
Foto's 4
Website Backup Ja
Compleet
€ 185,00
Updates per jaar 6
Joomla! Updates Ja
Componenten ja
Home Pagina Ja
Contact Pagina Nee
Extra Pagina's Max. 1/2 A4
Foto's 4
Website Backup Ja
Ghekko Webdesign Logo
Copyrights © Ghekko Webdesign. Alle rechten voorbehouden.
Ghekko is niet verbonden met of onderschreven door het Joomla Project of Open Source Matters. De Joomla naam en logo worden gebruikt onder een beperkte licentie verleend door Open Source Matters, houder van het handelsmerk in de Verenigde Staten en andere landen.