Ghekko Hosting
Ghekko Hosting

Hosting van Websites

Voor de hosting van websites heb je een server nodig waar je software geplaatst wordt. Alleen dan kan een website door de wereld gevonden worden. Om het zo makkelijk mogelijk te maken kan je terecht bij Ghekko Webdesign te plaatsen tegen een zeer redelijk tarrief. Hiermee ben jij geholpen doordat alles onder 1 dak geplaatst kan worden en voor al je vragen altijd maar 1 contactpersoon / aanspreekpunt nodig hebt.

Ook helpt het mij om sneller te kunnen werken omdat ik mijn server zelf heb kunnen inrichten en dus alles bij de hand heb om het snel technisch voor elkaar te krijgen.

Ik heb een zeer stabiele webserver in Nederland staan.

In het algemeen heb je bij mij slechts het Basis Hosting Pakket nodig om één website te plaatsen. Wil je twee websites online plaatsen dan ga je voor het Standaard Hosting Pakket en als je het helemaal wilt maken kan je met het Business Hosting Pakket vijf websites op de server plaatsen van Ghekko.

Hier onder zie je wat er allemaal bij de verschillende hosting pakketten zit. De keuze van pakket hangt af van de hoeveelheid websites die je op de server wilt hebben.

Hosting Pakketten

Basis Hosting

€ 30,00 per jaar
Service Hoeveelheid
Webruimte 500 Mb
Dataverkeer Ongelimiteerd
FTP Accounts 1
Email Accounts 4
Databases 1
Parked Domains 0
Addon Domains 0

Standaard Hosting

€ 50,00 per jaar
Service Hoeveelheid
Webruimte 1 Gig
Dataverkeer Ongelimiteerd
FTP Accounts 2
Email Accounts 8
Databases 2
Parked Domains 1
Addon Domains 1

Business Hosting

€ 90,00 per jaar
Service Hoeveelheid
Webruimte 2 Gig
Dataverkeer Ongelimiteerd
FTP Accounts 5
Email Accounts 15
Databases 5
Parked Domains 3
Addon Domains 3

Mocht je na het lezen van de mogelijkheden die de pakketen aanbieden denken van; wat is het of wat moet ik er mee, neem dan gewoon even contact op,k kan je dan op een makkelijke manier uitleg geven over de opties die voor jou onduidelijk zijn.

Het is niet perse nodig te snappen wat alles is maar het helpt wel dat je begrijpt wat het inhoud en wat alles voorsteld. Op het moment dat er een vraag is en je weet waar je het over hebt maakt dat de communicatie een stuk makkelijker.

Heb je nog vragen, is iets niet duidelijk?

Ghekko Webdesign Logo
Copyrights © Ghekko Webdesign. Alle rechten voorbehouden.
Ghekko is niet verbonden met of onderschreven door het Joomla Project of Open Source Matters. De Joomla naam en logo worden gebruikt onder een beperkte licentie verleend door Open Source Matters, houder van het handelsmerk in de Verenigde Staten en andere landen.